Taroskopai kiekvienam zodiako ženklui:
2024 metų liepa

Taroskopai – tai Taro kortų prognozės kiekvienam zodiako ženklui. Primenu, kad tai tik bendra mėnesio apžvalga ir net ne apžvalga, o vyraujančios mėnesio nuotaikos. Kai kurios kortos tikrai jus užkabins, o kai kurios ne. Jei atsitiko taip, kad jums teko daugiau neigiamos energijos, pasinaudokite tuo kaip perspėjimu. Bet kuriuo atveju, tai pramoginė rubrika, tad su pateikta žemiau informacija galite pasielgti kaip jums patiems norisi.

Jei norite užsisakyti išsamią ir asmeninę apžvalgą, galite tai padaryti Konsultacijų puslapyje.

2024 birželio mėnesio nuotaikoms buvo panaudota Radiant Rider-Waite Tarot.

Taroskopai: 2024 metų liepa

Taroskopai. Apverstas Bokštas

AVINAS

Mylimieji. Ši korta beveik visada atkreipia mūsų dėmesį į partnerystę, ir nebūtinai romantinę. Tai gali būti verslo partnerystė, draugystė, šeima… Iš kitos pusės – tai ir pasirinkimo problema, kai stovime prieš dvi galimybes ir širdis sako vieną, o protas – kitą. Tačiau ši korta labiau akcentuoja tai, jog turėtumėte sekti paskui savo širdį. Yra toks posakis, kad žmones veikti skatina baimė arba meilė. Jei turite galimybę rinktis, rinkitės meilės skatinamus veiksmus.

Žinoma, tai ir meilės korta. Ir meilė kitiems pirmiausia prasideda nuo meilės sau. Ar tikrai mylite savo tikrąjį Aš? Ar tikrai galite visiškai atsiverti ir būti sąžiningi su pačiais savimi? Raskite harmoniją, balansą savyje, nes kai to netenkame, tampame pikti ir viskuo nepatenkinti. Ieškokite angelo savyje, nebijokite lįsti gilyn, jei reikia, kad save pažintumėte ir pamiltumėte tokiais, kokie esate.

Patarimas. Turite padaryti svarbius sprendimus. Skirkite savo laiką ir dėmesį visiems variantams, atsižvelkite ir į kitų žmonių poreikius, tik tuomet priimkite sprendimą.

JAUTIS

Apverstas Lazdų pažas. Korta sako, kad išbandėte kelis naujus projektus, surizikavote, tačiau jie nebuvo ypač sėkmingi. Galbūt turėjote viziją pradėti naują projektą ar susirasti naują pomėgį, manydami, kad tai paskatins didesnius ir geresnius dalykus jūsų gyvenime, tačiau netrukus supratote, kad pasirinkote neteisingai ir tai nesukėlė nei laukto augimo, nei plėtros. Galbūt supratote, kad iš tikrųjų nepakankamai susitelkėte į tai, kokie buvo jūsų tikslai ir uždaviniai, ir todėl jūs nepasiekėte norimų rezultatų. Laimei, jūs dar nenuėjote per toli ir galėjote lengvai atsitraukti nuo tų projektų, kurie nesuteikė laukiamo rezultato. Kartais šios nesėkmės gali būti naudingos tyrinėjant naujas teritorijas ir išbandant, kas jums tinka, o kas ne.

Šį mėnesį daug kas rutuliosis ne taip, kaip planavote. Prie viso to, dar ir kantrybės trūks, ypač, kai neįmanoma nieko pakeisti. Šio mėnesio moto turėtų būti: „aš esu kantrus ir su savimi, ir su kitais“, kartokite tai kasdien kaip mantrą :) Ir per daug nesidalinkit savo paslaptimis, nes kažkas gali sugriauti jūsų pasitikėjimą.

Patarimas. Venkit dirbti paskubomis ar apžioti daugiau, nei pajėgsit sukramtyt. Ir gerai pagalvokit prieš kalbėdami, nes impulsyvūs žodžiai gali atnešti daugiau bėdos nei naudos.

Apverstas Lazdų pažas
Du diskai

DVYNIAI

Du diskai. Tai balanso korta. Dažnai taip pat ir partnerystės korta. Panašu, kad savo gyvenime bandote subalansuoti dvi skirtingas sritis: sveikata ir pinigai, meilė ir darbas, ir pan. Jūsų galvoje nuolat sukasi mintys apie kažkokias dvi problemas, du sprendimus, du kelius…

Pats laikas atsitraukti kiek atgal ir nesistengti vienu metu atlikti milijoną darbų, nes tam dabar visiškai netinkamas metas. Turit skirti mažiau dėmesio pašaliniams dalykams ir susikoncentruoti tik ties dviem pagrindinėmis problemomis. Beje, neapleiskit ir savo finansų, nes ir čia turėtų būti šioks toks balansas. Neišleiskite daugiau nei iš tikrųjų galit sau leisti.

Patarimas. Atidžiai pasverkite visus turimus variantus. Nevenkite užtrukti ilgiau, tačiau raskite geriausią sprendimą.

VĖŽYS

Du kalavijai. Jei nesenai sutikote jums artimą sielą, kuri tokia pat stipri kaip ir jūs, bus sunku. Ne visai blogąja prasme, gal greičiau tuo, kad abi sielos labai nepriklausomos ir joms sunku nusileisti… Tad įtampa auga. Jei viskas sprogs, kentės abu; jei nusileis tik vienas, kaltais vis vien jausis abu. Tad ABU turi rasti balansą, ABU turi lengviau atsiverti ir įsileisti.

Jei nekalbėsime apie širdies reikalus, tai panašu, kad jus kankina pasirinkimo klausimas. Skirkite laiko apmąstymams, kad atrastumėte geriausią kelią sau, o ne kažkam kitam. Padarykite sprendimą, užteks tempti gumą, laikas atsimerkti ir pažvelgti tiesai į akis. Jokiu būdu nesielkite drastiškai. Viskas turi būti gerai pasverta ir apmąstyta, tad geriau jau sprendimo priėmimas kiek užtruks, bet bus gerai išnarstytas.

Patarimas: Padarykite pertrauką. Kartais atsiribojimas atneša gerų naujų idėjų ar tiesiog aiškų atsakymą.

taroskopai
taroskopai

LIŪTAS

Penki kalavijai. Įstūmėte save į tokią poziciją, kuria tikrai nėra ko didžiuotis. Panašu, kad kažką stipriai nuvylėte. Ši korta – tai ir vilties šviesulys, ir rimtas perspėjimas. Situacija, kurioje dabar esate ir kuri labiau kontroliuoja jus, nei jūs ją, pamažu bus sugriauta. Kokiu būdu? Jūsų poreikis būti nepriklausomu ir teisingu nugalės.

Jei šiuo metu jums viskas sekasi ir valdote savo gyvenimą bei kylančias bėdas, tuomet reiktų pasirūpinti, kad ir ateityje elgtumėtės sąžiningai. Kitu atveju viskas labai paprasta – skandalai lygioje vietoje, skandalai, kurie pagarsins jūsų neigiamas savybes ypač tuomet, kai to mažiausiai tikitės. Ko pasekoje – didelė žala reputacijai.

Jei kažko siekiate, geriau pasinaudokite savo išradingumu, o ne apgaule. Pasinagrinėkit savo galimybes bei variantus, imkitės darbo ir būkit labiau strategiški nei pasyvūs.

Patarimas: Kartais konfliktai yra tiesiog būtini, kad susidariusi ir jau pabodusi situacija pradėtų rutuliotis. Nebijokit tą būtiną konfliktą sukelti, tačiau gerai pagalvokit, ar būtent ši situacija reikalauja tokių priemonių.

MERGELĖ

Septynios taurės. Pasirinkimai, pasirinkimai ir dar daugiau pasirinkimų! Ką pasirinkti? Mėnuo skirtas rimtiems apmąstymams, koks visgi turėtų būti mūsų pasirinkimas, tiek didelis, tiek mažas. Kartais net mažiausias sprendimas turi grandiozinį efektą ir įtakoja ne tik mūsų pačių, bet ir mus supančių gyvenimą.

Panašu, kad jūsų galva pilna svajonių ir ateities vizijų – gyvenimas ten kitoks nei gyvenate dabar. Tik svajojate ir svajojate, bet pamirštate, kad ateitis nėra iškalta akmenyje, ją galima pakeisti. Gali būti, kad prieš jus net keletas pasirinkimų, keletas galimybių, tačiau nereikėtų skubėti rinktis. Greičiausiai, kad ir ką pasirinksite šiandien, neduos to rezultato, kurio tikitės. Leiskite sau svajoti, bet tos svajonės turėtų būti labiau realios, su galimybe išsipildyti, jei bus pridėtos pastangos. Susikoncentruokite ties kažkuo vienu, nes kai darome keletą dalykų vienu metu, dažnai nukenčia abi pusės. Ir nepamirškite, kad viską kontroliuojate jūs, o ne likimas.

Patarimas. Jei prieš jus begalė pasirinkimų, neskubėkite daryti sprendimo. Kiekvienam variantui skirkite dėmesio ir viską gerai apgalvokite. Priimkite pagrįstą sprendimą, o ne bile ką ir bile kaip.

Taroskopai. Septynios taurės
taroskopai

SVARSTYKLĖS

Apversta Mirtis. Panašu, kad pasikeitimams dar ne laikas. Visai gali būti, kad dar nesate jiems pasiruošę, kad ir kaip prieštarautumėte šiam teiginiui. Tiesiog turit suprasti, kad visos sąlygos ir aplinkybės ne jūsų naudai. Nesvarbu, kokį žingsnį žengsite toliau, svarbu, kad visgi sustotumėte, padarytumėte pauzę prieš tai, kai priimsite sprendimą veikti toliau.

Žinoma, tai taip pat gali rodyti ir pasipriešinimą toms permainoms. Tad patarimas būtų, pirmiausia susitvarkyti su įvairiomis permainų baimėmis, o tik tada eiti toliau. Klausimas pakankamai paprastas: ar pasikeitimus priimsite su pasyvia energija, ar tvirtai? Apversta Mirtis skatina jus žengti žingsnį iš šešėlių atgal į šviesą. Surenkite sau akistatą su viskuo, kas šiame gyvenimo etape yra visiškai jums nereikalinga, o tada visa tai paleiskit. Tai energijos išvalymo korta. Mes dažniau bijome ne to, kas mūsų laukia ir kokie tie pasikeitimai gali būti. Mes labiau bijome prisiimti atsakomybę, būti drąsiais ir nekartoti išmoktos pamokos klaidų. Tai, kas sena ir pažįstama gal ir yra patogu bei įprasta, bet ar nėra taip, kad būtent tai ir ėda mus iš vidaus?

Patarimas. Nesistenkite išlaikyti rankose to, kas miršta. Nesistenkite atgaivinti to, kas jau senai nepavyko. Nustokit bandyti gaivinti tai, kas jau aiškiai senai prarasta. Paleiskit! Laikas pradėti gyventi!

SKORPIONAS

Apversti Šeši kalavijai. Pagaliau pribrendo poreikis pasisakyti apie jums svarbius dalykus. Tačiau komunikacija ir bendravimas šiuo laikotarpius jums gali pasirodyti labai sudėtingu dalyku. Mąstykite prieš kalbėdami. Panašu, kad padarėte kažkokius naujus asmeninius atradimus, o gal priėmėte ilgai atidėliotus sprendimus, o gal tiesiog turite kažkokios svarbios informacijos, kuria norite pasidalinti. Tačiau turite nepamiršti, kad svarbu yra ne tik tai, ką norite pasakyti, bet ir tai, kaip jūs tą darote.

Kitas dalykas, panašu, kad bandote judėti pirmyn, bet susiduriate su keblumais tuos pokyčius paverčiant realybe. Vis grįžtate į praeitį, nes už nugaros bandote palikti neišspręstas problemas arba tiesiog abejojate daromais sprendimais.

Patarimas. Nebėkite nuo savo problemų. Grįžkite prie jų ir raskite sprendimą, nes kol to nepadarysite, jausitės įstrigę ir negalintys pajudėti pirmyn.

Apversti Šeši kalavijai
Magas

ŠAULYS

Magas. Magas padeda jums susigaudyti ir suvaldyti pastovią gyvenimo kaitą ir jūsų pačių augimą. Jis taip pat prieš jus atveria ir daugybę kelių, kurie gali nuvesti jus prie naujų galimybių, kurios tik ir laukia būt išnaudotos. Jis veda jus į naują nuotykį, pilną magijos ir dar neišnaudotų galimybių. Tai nuotykis, nepaprasta kelionė, kuri pradės naujovių pilną etapą. Magas padeda jums suprasti, kad galite pasiekti viską, ko tik širdis trokšta, kokia tik idėja nešautų į galvą, nes jis moka tas idėjas paversti tikrove.

Jūs turite gebėjimą daryti teisingus sprendimus, mokate susikaupti ir apjungti į visumą kylančias įvairiausias mintis ir idėjas – tokiu būdu jūsų svajonės tampa realybe. Jūs, kaip tas Magas, savo kūrybingas mintis materializuojate, nes tikite, kad viskas gyvenime yra įmanoma.

Magas gerai pažįsta ir jaučia savo paties mintis, sugeba atsirinkti kas realu, o kas visiška utopija, jis nebijo gyvenimo teikiamų iššūkių ir turi neišsenkamą šaltinį energijos, kuri varo jį tik pirmyn. Jis žino ką turi padaryti ir puikiai žino, koks turi būti kitas jo žingsnis. Tai nauja pradžia ir nutikti gali bet kas, bet kur ir bet kada.

Patarimas. išnaudokite visus turimus įrankius, kad pasiektumėte savo tikslą, kuris jau visai šalia. Net minčių neturėtų kilti apie tai, kad viską mesti ir pradėti kažką naujo. Pabaikite ką pradėjote, ir tik tada eikite toliau, siekite daugiau.

OŽIARAGIS

Keturios lazdos. Viena iš šios kortos reikšmių – tai kad Jūsų laukia smagi šventė. Gal koks linksmas vakarėlis, o gal būsit pakviesti į artimo žmogaus vestuves? Bet kuriuo atveju, šventė bus geresnė nei tikitės. Na, laikas parodys :)

Verslas seksis irgi visai neblogai, tiek patys būsite patenkinti savo pasiekimais, tiek kiti jus įvertins palankiai.

Ir nors korta pati iš savęs yra labai palanki, tačiau ji perspėja, kad per daug neatsipalaiduotumėte, nes viskas dar tik kūrimo stadijoje ir dabar dar tikrai ne laikas visiškai užsnūsti ant laurų. Tad džiaukitės gyvenimu, bet ir atsakomybių neapleiskite.

Šis mėnuo palankus atsinaujinimams. Galbūt verta pamąstyti apie remontą, kad ir mini. O gal kokį naują baldą būtų verta įsigyti. Tai taip pat puikus laikas atnaujinti pamirštus ryšius su šeima ar draugais, ir tam tikrai nebūtina ieškoti progos ir priežasties. Pasikvieskit juos vakarienei bei gerai praleiskit laiką.

Patarimas. Ir toliau tęskite pradėtus darbus bei projektus, be baimės judėkite pirmyn. Tikslas jau nebetoli!

Keturios lazdos
taroskopai

VANDENIS

Apverstos Penkios lazdos. Šį mėnesį darysite viską, kad tik išvengtumėte didesnių konfliktų. Viskas, ko trokštate, tai kad visi kylantys ginčai ir konfliktai tiesiog išnyktų. Darote viską, ką galite, kad nekreiptumėte dėmesio į kylančią problemą ar problemas.

Tačiau šiame procese jūs tiesiog nustumiate savo rūpesčius į šoną. Dėl nenoro spręsti problemos neturite galimybės pareikšti savo nuomonės. Ir dėl tokių apribojimų jaučiate tik dar didesnį nusivylimą. Bet kas dėl to kaltas? Ar tikrai taip jau gerai nuolat tas problemas, ginčus ir konfliktus apeiti? Būna periodų, kai kylantys konfliktai gali būti produktyvūs, ypač, kai reikia rasti svarbius sprendimus ar atkapstant tikrąsias kilusio konflikto priežastis. Tik taip galime kažką gyvenime keisti.

Patarimas. Kad ir kaip viliojančiai atrodo pasirinkimas išvengti kovos, tačiau kartais tiesiog privalome spausti tol, kol bus rastas sprendimas.

ŽUVYS

Apverstas Atsiskyrėlis. Šį mėnesį labai daug laiko skirsite kažkokios tiesos paieškomis. Tai gali būti paieškos apie save, įvykius ar kitus žmones. Ir tas toks didelis užsifiksavimas būtent šiose paieškose gali stabdyti jūsų pačių judėjimą toliau ir asmeninį augimą. Skirkite laiko sau ir su savimi, pabūkite vienatvėje, tačiau neapsistatykite barikadomis, kad niekas kitas negalėtų prasibrauti. Nereikia nieko bijoti.

Bet kokie bandymai kuo labiau save užimti įvairia veikla šiuo metu gali būti labiau žalingi, nei duoti kažkokios konkrečios naudos. Darykite tik tai, kas būtina ir skirkite laiko savistabai. Visur turi būti balansas.

Seni romantiniai santykiai gali atgimti, tačiau paklauskit savęs ar tikrai jau viską išsiaiškinote dėl praeities, ar nepulsite kartoti tų pačių klaidų ir ar neteks lipti į tą pačią mėšlo krūvą?

Patarimas. Permąstykite praeities klaidas ir pamokas. Pasinaudokite ta patirtimi kaip kelrodžiu, kad visa tai nepasikartotų.

Apverstas Atsiskyrėlis

Norite platesnės apžvalgos ar konsultacijos dominančiais klausimais? Apsilankykite jau veikiančiame Taro kortų konsultacijų užsakymų puslapyje.